«Сучасні психологічні тенденції підтримки та відновлення психічного здоров’я особистості: теорія та практика»

Запрошуємо взяти участь у ІІ Міжнародній міждисциплінарній науково-практичній конференції: «Сучасні психологічні тенденції підтримки та відновлення психічного здоров’я особистості: теорія та практика» Реєстрація на конференцію https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdP8RRSYPc911DtWvO5s9_qi4KoxRQYTT6pdl458TN5l0ZCEA/viewform
Яка відбудеться 24-25 вересня 2021 року у м. Харків

До участі в конференції запрошуються практичні психологи, медичні психологи, лікарі-психіатри, лікарі-наркологи, психотерапевти, викладачі, аспіранти та студенти. Учасники конференції матимуть можливість представити результати своїх досліджень та свого досвіду на пленарному засіданні та в секціях, а також взяти участь в дискусіях.

Результати досліджень будуть опубліковані у рецензованому друкованому збірнику матеріалів конференції. В програмі конференції передбачаються доповіді, майстер-класи та воркшопи провідних фахівців з України, Польщі, Німеччини. Очікуються учасники конференції з Харкова, Києва, Одеси, Львова, Запоріжжя, Черкас, Чернігова, Житомира, Чернівців, Кропивницького, та інших міст.

       Метою проведення конференції є представлення сучасних моделей підтримки, відновлення психічного здоров’я особистості (теоретичне та практичне обґрунтування) та надання медико-психологічної допомоги.

         Секції конференції:

  1. Сучасні моделі підтримки та відновлення психічного здоров’я.
  2. Сучасні проблеми надання медико-психологічної допомоги.

       Форми участі у конференції: дистанційна, заочна, участь у секціях та майстер-класах в якості слухача, видання тез.

       Робочі мови конференції: українська, англійська, німецька.

Довідки з організаційних питань можна одержати за телефонами:
+38 (066) 438 04 01 – Астахова Катерина Вікторівна
+38 (050) 508 97 61 – Чередник Аліна Олександрівна

та електронною адресою: orgkomitet24@gmail.com