Доцент кафедри практичної психології Тетяна Сапєльнікова успішно завершила програму підвищення кваліфікації та міжнародного стажування у Вищій Школі Менеджменту (Болгарія)

 

Доцент кафедри практичної психології Тетяна Сапєльнікова успішно пройшла підвищення кваліфікації та міжнародне стажування у дистанційній міжнародній програмі для освітян і науковців в Болгарії за темою «Глобальні тренди, інноваційні методи і практики у вищій освіті».

Процес навчання було організовано на освітніх базах Вищої Школи Менеджменту в місті Варна/VUM (теоретичні та практичні заняття) у формі дистанційного навчання. Стажування складалося з онлайн-лекцій, воркшопів та інноваційних форумів за модулями: «Сучасні тенденції і перспективи розвитку вищої освіти: модернізація вищої освіти», «Шляхи розвитку інноваційного мислення у студентів», «Інтерактивні методи і технології у вищій освіті в контексті дистанційної освіти», «Цифрова компетентність як умова розвитку інноваційної освітнього середовища», «Підвищення ролі самостійності в розвитку професійної ідентичності студента».

За результатами стажування учасники отримали Сертифікат міжнародного зразка про підвищення кваліфікації та проходження стажування.