Виступ на конференції “Психосоматична медицина: наука та практика”

Напередодні Дня психолога відбулася ІІІ науково-практична конференція з міжнародною участю «Психосоматична медицина: наука та практика» в форматі on-line трансляції. (Програма конференції)

Участь у ній взяли фахівці-психіатри, психотерапевти, неврологи, лікарі психологи, імунологи, ревматологи, терапевти, акушер-гінекологи та сімейні лікарі з України та зарубіжжя. Програму конференції було зосереджено на точках дотику психіатрії та внутрішньої медицини; психосоматичному здоров’ї у період пандемії COVID-19, а саме на нових підходах до діагностики та терапії; особливостях постковідного синдрому. Велика частина присвячувалася професійному вигоранню серед медичних працівників у період пандемії.

З результатами власного експериментального дослідження «Варіабельність психічного стану та копінг-стратегій у молоді в умовах пандемії» Ірина Соколова, д.психол.н., професор, завідувач кафедри практичної психології УІПА та Дмитрій Погорєлов, студент 4 курсу групи ДМП-Пс17-2, освітньої програми “Практична психологія”